mandag 9. desember 2013

Tips til enkel julepynting

Her kommer noen små, enkle tips til julepynting. Kombiner søndagsturen med å hente "skatter" fra naruren. Små juletrær med rot (Norge gror jo som kjent igjen, så litt tynning av skogen må jo være bra...) som er godt skylt og satt i glassvase er dekorativt og dufter godt!
En tett urne er også fint, men den bør være uten for mye dekor.Et stort fat blir et vakkert stilleben med stearinlys, kongler og gjerne en lysslyngeDet er ikke så mye som skal til i lyse miljøer, litt rødt sammen med hvite juleblomster, så er den lune stemningen der med en gangGrupper gjerne flere lignende ting sammen


 Tomme blomsterurner ute blir fin med en grønn dekorball, men kan også lages enkelt ved å lage en avisball (legg en stein innerst for tyngde) som dekkes med mose ytterst. Surr gjerne en lysslynge rundt - superenkelt og fint!


Vi har flere forskjellige lysslynger i butikken som er batteridrevet og dermed perfekt til festbordet eller dekorfatKranser kan pyntes med en enkelt dekor som her, eller et god-jul-skilt. Imponer med browniekake dekorert ved å legge denne hjorten oppå og sikt så over melis, når sjablongen tas bort kommer mønsteret fint frem! 

God førjulstid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar