onsdag 2. januar 2013

Nytt år - Nye muligheter!

Så har vi snudd kalendersiden og begynt på et nytt år! Det er godt med jul og fest, men jammen er det godt å begynne hverdagen også. Det er jo som kjent flest hverdager i et år... Vi fikk lyst på litt forandring med en gang vi ryddet ut julen her i butikken, så morgenen ble brukt til tapetsering. Gang på gang ser vi hvor anderledes en farge og en tapet blir når den kommer opp - denne var jo sååå fin! Minner om vår, men samtidig ennå litt vinter, akkurat som tiden vi er inni nå. Neste gang skal vi skrive litt om årets farge, så følg med, følg med.


4 kommentarer:

 1. Godt nytt år!
  Nydelige bilder, tapeten var så fin og tekstilene passet veldig godt til!
  Ser frem til et nytt år som kunde hos dere, vi har fortsatt en del malingsarbeid som gjenstår ;o)

  Mona

  SvarSlett
 2. Så hyggelig kommentar! Vi står klare til å ta imot dere og bistå med all hjelp dere trenger også i dette året:0)

  SvarSlett
 3. Nydelig! Fikk lyst på tapet her hjemme også..;). Gleder meg til å se alt det nye fra Lene Bjerre utover våren! Hentet hjem to nydelige (!) grå Lene Bjerre blomsterpotter hos dere i går, helt utrolig flotte!

  SvarSlett
 4. Ja, er det ikke rart; så snart vi har bikket over i det nye året kommer tankene om vår, forandring og fornyelse! I slutten av denne måneden reiser to av våre medarbeidere på Gave og Interiørmessen, og vi er spente på hva de kan fortelle om årets farger, former og trender. We'll keep you posted!

  SvarSlett