onsdag 14. august 2013

Bad

Noen som holder på med nytt bad? Ta en kikk på disse lekre baderommene og la deg inspirere. Del gjerne gode ideer med oss









Ny tapet?

Vi har et stort utvalg av tapet i butikk, men skulle du ikke finne noe i våre hylller, så har vi metervis med tapetkataloger med alt fra retro til stiltapet. Blir det for mye å velge mellom, hjelper vi deg gjerne med å finne den rette tapeten for deg! Noen av våre leverandører er: Borge, Storeys, Sanderson, Designers Guild, Sandberg, Casadeco og Ejffinger. 








mandag 12. august 2013

Lekehytte

Er det flere som går med en drøm om lekehytte til barna i hagen? Jeg har samlet noen inspirerende bilder på Pinterest (trykk på rød P lenger nede til høyre) og her er et lite utvalg. La deg inspirere!


Nå er det fin tid til å gå på loppemarked, og der kan en finne mange billige gryter, kopper og kar. En enkel liten kommode eller skap kan kanskje ved hjelp av litt maling og fiksing bli en liten komfyr?



 Koselig med en liten kjøkkenhage utenfor lekestua




 Utrolig nydelige farger og fine detaljer 







Denne amerikanske varianten er jo bare fantastisk, men litt over mitt ambisjonsnivå....

lørdag 10. august 2013

Miljøer fra butikken

Her kommer litt inspirasjon fra butikken! Mye fint både til eget hjem og som gave til noen du er glad i!













fredag 9. august 2013

Billedoppheng

Hvordan arrangere bilder på en god måte? I dette innlegget vil vi komme med tips og forslag til billedoppheng. Tenk gjerne balanse mer enn symmetri. Legg bildene utover på gulvet og lek deg med å sette sammen på en leken og ny måte. Lurt å ha en fellesnemner; farger, tema, rammefarge osv. Håper bildene inspirerer!











Ta også en kikk på Pinterest'en vår, der finner du mer om oppheng og masse annet spennende!

http://pinterest.com/iavedaa/billedoppheng/

onsdag 7. august 2013

Innramming

Visste du at vi også kan tilby innramming? Vi samarbeider med et firma i Kristiansand som kan ramme inn for deg. Ofte har en jo noen bilder i ukurante mål, eller vil ha en helt spesiell passepartout eller ramme, og da er det jo fint at det finnes hjelp. Ta med bildet eller kunstverket i butikken, så finner vi sammen en ramme som passer!