torsdag 28. februar 2013

Bruka Design

 


Vi har fått en ny leverandør- Bruka design.  Krukker og kar, knallfine postkasser og lykter er noe av det vi har tatt inn.
 


 




mandag 25. februar 2013

Ansiktsløfting

Da taket i loftstuen skulle males ble downlightene tatt ned og nøye betraktet. Gullfargen som var så fin en gang tidlig på 90-tallet, virket litt gammelmodig nå, samtidig som det å bare skifte ut fullt brukbare deksel vitnet om overflodsamfunnet vi lever i. Da er det kjekt at det finnes "ansiktsløfting" på boks! Etter en omgang med rengjøring og en lett puss med fint sandpapir ble de sprayet med sølvspray (har prøvd med "rustfritt stål"- farge til andre ting tidligere, men det blir ikke så bra).

  



En god følelse å ta vare på det vi har med enkel fornyelse! Har dere noen gode tips og ideer å dele?

Vi pakker ut


Nå strømmer varene på og, vi gleder oss over alt nytt vi får inn. Vi har nå masse lys og flotte matchende servietter i hyllene. For dere som skal ha konfirmasjon, barnedåp eller bryllup (og alle andre også selvfølgelig!), vil vi anbefale en tur innom... 





Bruka Design er en spennende ny leverandør for oss med litt strammere stil enn det vi kanskje har hatt tidligere. I skrivende stund blir disse varene pakket ut... Bilder kommer!

onsdag 13. februar 2013

Fontène i butikken!

Endelig har varene fra Lene Bjerre kommet og vi koser oss med å pakke ut. Det kuleste i butikken nå, må være fuglebadet med fontène! Det beste er at bare ved å fylle på litt vann og plugge i stikkontakten, så har du beroligende sildring fra fontenen. Vi kjøpte inn bare en, så det er førstemann til mølla....









mandag 4. februar 2013

Besøk hos Lene Bjerre



Nå har vi vært i showrommet til Lene Bjerre i Danmark og funnet mye inspirasjon og flotte varer til butikken! Vi gleder oss til alt kommer og vi kan vise alt det fine til dere.



Denne nydelige duken med hullsøm har vi tatt inn i både blå og beige samt i bordløpere



Flotte lykter, potter og urner har vi også tatt inn. Hvit og turkise og lyseblå stoler blir også snart å se i butikken samt en veggfontene!!



Den stripete muggen og serien med flasker og telysholdere med blå sommerfugler er kjempefine og oser sommer!!  Vi håper alt kommer i løpet av noen uker, da er det bare å glede seg..............