mandag 17. desember 2012

lørdag 15. desember 2012

Julestemning





Lene Bjerre kan virkelig kunsten å inspirere med sine vakre utstillinger og detaljrike gaveartikler og møbler. Se så stemningsfylt det er bare med lys, svibler og naturmaterialer som supplement til glass og sølv! Disse interiørene er gode eksempel på hvor harmonisk det blir ved å blande grove og mer finslige materialer og å holde seg til få farger. Nyt bildene og la deg inspirere. Kanskje dagen i dag med hufsevær ute kan nytes inne med pynting til jul? God adventstid videre!


onsdag 12. desember 2012

Gavekort



Usikker på hva du skal gi i gave til den som har alt? Hva med et gavekort hos oss? Pakk inn en pensel og legg ved et gavekort på maling, kanskje det er akkurat det puffet som skal til for å komme igang med et prosjekt som lenge har stått på vent?

mandag 10. desember 2012

Hjemmespa




 

Start gjerne med en saltskrubb etterfulgt av et langt, mykgjørende bad eller en dusj. Bruk en skje til å røre skrubben opp før bruk. Massèr med sirkelformede bevegelser på den våte huden. Skyll grundig. Skrubben fjerner døde hudceller og huden etterlates myk og frisk. La være å tørke kroppen etter badet, og spray på duftende kroppsolje som skal masseres inn i den fuktige huden.

Såpene fra Badeanstalten blir fremstilt av vegetabilske oljer som tilsettes ingredienser med forskjellige pleiende egenskaper som f.eks. planteuttrekk, eteriske oljer og urter. Ellers har de mange gode, rene produkter. Ta gjerne en titt på: http://badeanstalten.dk
 


Vi har ferdige gavepakker der vi har satt sammen såper, skrubber, ojer og kremer. Julegavetips til noen du er glad i?


torsdag 6. desember 2012

Nattåpent

Fredag 7 desember er det nattåpent her på Fargerike Grimstad.

 Vi har noen supergode tilbud.


Hva med ett nytt teppe før jul?

Tepper til 70%. Forskjellige farger og størrelser.


Hva med å ramme inn ett fint minne eller bilde av gullungen som gave til bestemor??
Alle rammer fra rammehuset; ta 4 betal for 2.


Sengetrekk og laken trenger vi alltid. Hva med å gi bort det til jul?
Alle barnesengetøy og laken 50%.

Ha en fin fin dag, og husk å nyte førjulstiden!